Met onze eerste aanwezigheid op een woon-en interieurbeurs (Cocoon), is november 2021 voor DelVache een belangrijke maand geworden. Door het grote succes hebben we last minute besloten om ons in te schrijven voor de volgende beurs: Countryside Gent. Deze 2 beurzen waren voor ons het duidelijke signaal dat we onze leren schorten absoluut moeten kunnen laten zien en voelen door de klanten. 

In 2022 hebben we daarom besloten om opnieuw te starten met onze fysieke aanwezigheid op zulke evenementen. In maart 2022 was er Lifestyle Gent en ook de eerste editie van Barbecue Expo in Parijs. Vooral deze laatste beurs was een fenomenaal succes. Niet enkel waren onze schorten geliefd door de bezoekers, maar we zijn ook op de Franse televisie (M6) verschenen en we hebben talrijke interessante B2B contacten kunnen leggen met Franse en Zwitserse ondernemingen.

Countryside

April 2022 was voor ons ook weer speciaal met onze eerste outdoor activiteit: Countrylife Outdoor event. Met een veelbelovend weerbericht hebben we de keuze gemaakt om onze leren schorten actief te gebruiken achter de barbecue. Onze OFYR, die we meestal meebrengen naar onze interieurbeurzen als decoratie element, mocht deze keer wel eens dienst doen en wat een plezier is dit geworden. Hamburgers, Bruschettas, spaghetti carbonara, spek met eitjes, geflambeerde ananas.

Niko en Gunther hebben zich 4 dagen lang ontpopt tot ware Barbecue virtuozen. Vuur, lekker eten, drank en gezelligheid, wat moet een mens meer hebben? 

Speciale dank hierbij ook aan Chef Marc Costers (Marc Fanaat op Facebook) voor zijn hulp op Paasmaandag. Intensief koken en ondertussen de mensen rondom entertainen, dat is niet eenvoudig. Maar voor Marc is dit blijkbaar een koud kunstje.

Als afsluiter van dit artikeltje, onze laatste event in april 2022: Charity eventVOYAGE VOYAGE. Georganiseerd door de ladies circle Kortrijk, in de loodsen van de fantastische winkel van Wijnen De Clerk te Kortrijk.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang de beste aanbiedingen en persoonlijk advies