1) Organiseer iets leuk om samen te doen

Niets waarmee je je vader meer plezier doet dan een onvergetelijke dag samen. Wil je een leuke activiteit organiseren? Ga eens samen fietsen, wandelen in het bos, naar de bioscoop, … Denk er vooral aan om iets te kiezen waar jullie beiden van zullen genieten. Activiteiten met een knipoog naar het verleden (vb. een activiteit die je als kind altijd samen deden) zijn een extra win, maar het gaat er vooral over om ‘quality time’ met je vader door te brengen.


2) Organiseer een BBQ

De meeste mannen genieten intens van een gezellige BBQ met vrienden en familie. Laat daarom dit jaar voor vaderdag de grillmaster in je vader naar boven komen en organiseer een heerlijke BBQ voor jullie gezin. Een BBQ is de ideale gelegenheid om wat langer aan tafel te zitten, van het zonnetje te genieten en bij te praten!


3) Voorzie zijn favoriete drank

Het typische drankje bij een BBQ is natuurlijk een frisse pils. Gooi het dit jaar eens over een andere boeg en probeer het favoriete drankje van je vader te voorzien. Of dat nu een Gin Tonic, een cocktail of een speciaalbier is, zolang je het drankje afstemt op wat je vader graag drinkt, kan het niet verkeerd gaan!

4) Schrijf een kaartje

Op je vader kan je altijd rekenen maar we nemen niet altijd de tijd om onze appreciatie voor hem te uiten. Vaderdag is hét moment om je vader te bedanken voor alles wat hij voor je doet. Een leuke manier om dit te doen is via een kaartje waarin je opsomt wat je bewondert aan je vader en wat hij voor je betekent. Een lach en/of een traan gegarandeerd.


5) Personaliseer je geschenk

Iedere vader is uniek en daarom verdient jouw vader ook een uniek geschenk voor vaderdag! Gepersonaliseerde cadeaus zijn niet enkel superleuk om te krijgen maar ze zorgen er ook voor dat je vader telkens aan jou zal denken als hij het cadeau gebruikt. Wil je je vader graag een duurzaam gepersonaliseerde leren schort cadeau doen voor vaderdag?

Ontdek hier de mogelijkheden: https://delvache.be/personalisaties/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang de beste aanbiedingen en persoonlijk advies