Emblemen

DelVache heeft ervoor gekozen om te werken met verwisselbare emblemen. Het 'embleem' is het stuk leer dat op borsthoogte is vastgehecht aan de leren schort en waarop standaard het logo van DelVache gegraveerd is.

Dit kan men gemakkelijk vervangen aan de hand van 4 schroefjes. De keuze om dit niet definitief vast te hechten met rivetten is ontstaan uit onze visie om duurzame producten aan te bieden dat u niet snel zal willen vervangen.

Zo kan een onderneming ervoor kiezen om een logo te laten graveren op emblemen. Het grote voordeel hiervan is dat, bij een wijzigend bedrijfslogo, enkel het embleem vervangen dient worden. En dus niet de hele schort.

De emblemen maken onze leren schorten ook zeer geschikt voor gebruik tijdens verschillende evenementen. Op deze manier kan u de leren schorten gemakkelijk personaliseren per evenement.

Voor de particulieren kan het gewoon leuk zijn om af en toe van embleem te veranderen. Zo kan u bijvoorbeeld tijdens het EK of WK pronken met de kleuren van uw nationaal elftal!

Maar het is ook zeer leuk als geschenk. Bijvoorbeeld voor vaderkesdag. Laat uw vader weten dat hij speciaal voor u is! (zie ook onze gravures aan de achterkant van onze schorten. Voor het ultieme gepersonaliseerd geschenk!)

We starten met een klein assortiment rond het EK2020 en vaderdag. Maar we zullen in de loop der tijd additionele designs toevoegen.
Wenst u uw eigen design/logo op onze schorten (op een embleem of op de schort zelf), neem dan contact op via info@delvache.com.