Enkel bij DelVache te vinden!! Gravure van een gepersonaliseerde tekst op de achterkant van je leren schort.


Heb je ooit een boek cadeau gekregen waarin de schenker enkele mooie woorden voor jou heeft neergepend?

Dit is het type geschenk dat je vele jaren zal blijven koesteren.

DelVache geeft jou de mogelijkheid om een tekst en/of figuur te graveren aan de achterkant van de leren schort die je wenst te schenken. Combineer dit met de naam of namen van de schenkers, en deze schort zal voor eeuwig een speciale betekenis hebben voor degene die het ontvangt.

Fantastisch idee voor vaderdag, verjaardag, Sint-Valentijn, Kerstgeschenk of als geschenk om mee te nemen wanneer je uitgenodigd bent op een barbecue!

DelVache voorziet de mogelijkheid tot unieke personalisaties van de schorten. Zowel voor persoonlijk gebruik als voor ondernemingen en kleine zelfstandigen. Op dit moment kunnen we de volgende elementen personaliseren:

Een eenmalige prijs van 20 euro voor de ontwikkeling van uw ontwerp.

Prijs per  20 euro per embleem. Het embleem is 10cm x 10cm.

De standaardprijs is 20 euro voor de ontwikkeling van uw ontwerp. Vervolgens betaalt u 20 euro per embleem. Het embleem is 10cm x 10cm.

De prijs is 10 euro. De tekst kan ingevoerd worden bij de bestelling van de schort, in de shop. Er is een maximum van 15 karakters. 

  • Tekst: de prijs voor de gravure van een tekst is 20 euro voor de eerste 20 karakters. Daarna is het 0.5 euro per additioneel karakter boven de 20.
  • Figuur: Op de achterkant kunnen we eveneens uw ontwerp graveren (zie voorbeeld met Babar de kleine olifant in onderstaande foto’s)

Hierbij wordt uw logo of eender welke figuur of tekst gegraveerd op de voorkant van de schort. 

  • Tekst: de prijs voor de gravure van een tekst is 20 euro voor de eerste 20 karakters. Daarna is het 0.5 euro per karakter
  • Logo/figuur: Hierbij graveren we uw logo op de schort zelf.   

Hierbij wordt uw desing geprint op de voorkant van de schort. De prijs van deze personalisatie begint vanaf 50 euro. Het afprinten van een tekening wordt gedaan door een externe partner. Tel daarom zeker één week doorlooptijd extra voor deze realisatie.

Voor alle personalisaties (behalve de gravure van de naam op de heupriem) vragen we u contact op te nemen met het DelVache team. Dit kan via messenger, email (info@delvache.com), etc. Samen met u zullen we uw unieke creaties bespreken en ontwikkelen. Hierbij laten we u steeds weten welke de productie tijd en finale prijs zal zijn.

Onderstaande foto’s geven enkele van onze realisaties weer.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang de beste aanbiedingen en persoonlijk advies