Over ons

Sinds 3 decennia beste vrienden met talrijke gedeelde passies in verschillende disciplines: sport, spelen, avontuur, films & muziek, diepgaande gesprekken, eten en drank, etc. Onze interesses zijn uiteraard geëvolueerd sinds we pubers waren, maar één element is altijd op de eerste plaats gebleven: gezelligheid. 

Gezelligheid is te vinden in tal van activiteiten, maar wanneer men dit concept reduceert tot zijn essentie, dan komt men vaak tot de volgende kernelementen: het delen van voedsel en drank, leuke gesprekken voeren en vuur.

Het is dus niet toevallig waarom barbecues zo geliefd zijn overal in de wereld.

Photographie des fondateurs de la marque de tabliers en cuir élégants Delvache. Christophe Saeys à gauche et Gunther Willems à droite, des amis d’enfance et aujourd’hui partenaires à DelVache
A nice barbecue with friends is a guarantee for good moments and lots of laughter

Gezelligheid

Met volle teugen genieten van het leven, maar wel steeds met respect voor de wereld die ons omringt. En sinds het begin van onze vriendschap waren we het ermee eens dat de beste manier om plezier te hebben is om de mooiste momenten met anderen te delen. Niet alleen versterk je de intensiteit van het moment, maar je kan het later ook nog eens, of vele malen, opnieuw beleven aan de hand van de verhalen die je steeds weer bovenhaalt. We zijn dus vrienden met een mooie tas vol gezamenlijke herinneringen. En de kers op de taart is dat deze verhalen vaak gedeeld werden met nog tal van andere fantastische vrienden. Herinneringen zijn de allerlaatste belangrijke schatten die men van een mens kan afnemen. Bouw die weelde daarom zo goed mogelijk op wanneer je nog kan.

Het evenwicht

Consumptie lijkt wel een verslaving te zijn geworden bij een toenemend aantal mensen. We willen steeds meer en het moet ook steeds goedkoper. Kwaliteit en duurzaamheid zijn gedurende vele jaren verwaarloosde eigenschappen geweest van menig koopwaren. Ecologische en ethische problemen zijn te vaak het gevolg geworden van de zoektocht naar lagere prijzen.

Gelukkig groeit sinds kort het besef bij meer en meer mensen dat het zo niet verder kan. Lijnerecht tegenover overconsumptie staat het concept minimalisme. Als bon vivants wouden wij hiertussen een evenwicht vinden. We geloven dat het nog steeds mogelijk moet zijn om te genieten van ‘weloverwogen’ aankopen. 

Daarom willen wij producten brengen die gemaakt zijn met duurzame kwaliteitsmaterialen. We kiezen met reden voor tijdloze designs die u niet snel beu zal worden. En we werken alleen samen met partners die ons kunnen garanderen dat ze ecologisch en ethisch produceren (aan de hand van verschillende certificaatslables en iso-normen).

Christophe Saeys and Gunther Willems, 2 founders of DelVache

Kwaliteit

Bij ons kiest u uit een zorgvuldig gekozen assortiment van kwaliteitsartikelen.

Tevredenheid

Bij ons staat uw tevredenheid centraal. 100% tevreden klanten is waarvoor wij gaan

Snelle levering

Wij staan garant voor een correcte levering. Uw bestelling, steeds tijdig geleverd.

Expertise

Onze experts staan steeds klaar met advies of om op al uw vragen te beantwoorden

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang de beste aanbiedingen en persoonlijk advies