Flame Bender

00162
€189,00
Vanaf € 189
Op voorraad
1
Productgegevens

In België handgemaakte barbecue schort uit volnerf aniline leer (kalfsleer). Dit leer is afkomstig van een Nederland looierij (LWG + Leather Naturally certificaties).

Deze schort is het perfecte compromis tussen een fantastische natuurlijke uitstraling en een gemakkelijk onderhoud. Uiterst geschikt voor alle BBQ fanaten. Kies de leukste kleur om te passen bij je Barbecue, je keuken of je outfit.

Anilineleer is door en door geverfd met kleurstoffen. Het is glad leer met open poriën zonder een pigment laag op de bovenkant zodat de natuurlijke textuur van de huid nog herkenbaar is. Elke schort is eveneens behandeld met een beschermend product om de levensduur en onderhoud te optimaliseren.

Volnerf is de bovenkant van de huid. Het is de sterkste leersoort met de dichtste vezelstructuur: zo kies je voor een duurzame schort om door te geven van generatie op generatie. Jaar na jaar ontwikkelt het leer een mooiere patina met een karaktervolle uitstraling.

De verstelbare nek- en heupriem laten toe om de schort perfect in te stellen op verschillende lichaamsvormen. De riemen zijn gemaakt uit volnerf Toscaans natuurlijk gelooid tuigleer.

Dikte van de schort: 1.6 mm


Bewaar dit product voor later

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang de beste aanbiedingen en persoonlijk advies