Italian Chef

00150
€169,00
Vanaf € 169
Op voorraad
1
Productgegevens

In België handgemaakte barbecue schort uit volnerf anilineleer (rund). Dit leer is afkomstig van een geauditeerde (Leather Working group) leerlooierlij in Italië.

De Italian Chef schort is uitermate soepel en licht. Een perfecte combinatie om dagelijks te gebruiken in de keuken.

Anilineleer is door en door geverfd met transparante kleurstoffen. Het is glad leer met open poriën zonder een pigment laag op de bovenkant zodat de natuurlijke textuur van de huid nog herkenbaar is. Elke schort is eveneens behandeld met een beschermende olielaag.

Volnerf is de bovenkant van de huid. Het is de sterkste leersoort met de dichtste vezelstructuur: zo kies je voor een duurzame schort om door te geven van generatie op generatie. Jaar na jaar ontwikkelt het leer een mooiere patina met een karaktervolle uitstraling.

Voor volnerf anilineleer komen doorgaans alleen foutloze huiden in aanmerking, omdat de oppervlaktestructuur van het leer volledig zichtbaar blijft. Leer met verwondingen, tekenbeten of andere imperfecties zijn niet geschikt voor de meeste 'luxueuze' toepassingen.

Bij DelVache vinden we echter dat karaktervolle huiden wel geschikt zijn voor barbecue schorten. Bent u perfect? Het leer van deze schorten is dat ook niet. Dit leer werd minimaal bewerkt voor maximale authenticiteit en elke schort vertelt daarbij een ander verhaal.

De verstelbare nek- en heupriem laten toe om de schort perfect in te stellen op verschillende lichaamsvormen. De riemen zijn gemaakt uit volnerf Toscaans natuurlijk gelooid tuigleder.

Bewaar dit product voor later

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang de beste aanbiedingen en persoonlijk advies